Pentru a afla mai multe detalii sau pentru ofertă de preț, contactați-ne:
Despre noul site masinicnc.ro
21 noiembrie 2016
despre masini cnc

Pentru a ușura munca de căutare a clienților interesați de utilaje CNC, am decis că este timpul să refacem site-ul nostru de prezentare, care să devină un catalog virtual care coníne prezentarea tipurilor de utilaje produse sau importate de noi.

Site-ul nu a fost gândit doar ca un catalog virtual de prezentare, ci este menit să ajute și susțină clientul în alegerea utilajului potrivit, prin detalierea specificațiilor fiecărui produs.

Portofoliul nostru de produse este împărțit în două mari categorii: utilaje de debitare și utilaje de frezare.

De asemenea, luând în considerare nevoile clienților, am hotărât ca cele două categorii să fie la rândul lor împărțite în două subcategorii: produsele profi și cele hobby. Produsele profi sunt cele destinate profesioniștilor din domeniu, care sunt familiarizați cu utilajele cnc și caută cele mai bune produse, care să se ridice la înălțimea așteptărilor. Pentru aceștia, punem la dispoziție utilaje profesioniste de tip plasmă, waterjet, oxigaz și router.

Utilajele waterjet presupune debitarea cu jet de apă, care asigură o viteză mare și care nu necesită finisări ulterioare. Un avantaj important este acela că nu folosește căldură, fiind recomandat în cazul materialelor ușoare. Debitarea se face cu mare precizie.

Utilajele cnc oxigaz nu necesită sistem de exhaustare. Avantajul este costul redus în comparație cu alte echipaje. Totuși, procesul se desfășoară mai lent. Potrivite pentru oțel gros.

Cele cu plasmă sunt destinate oțelului moale, având o viteză mai mare de lucru. Cu toate acesta, calitate nu este la fel de bună ca în cazul debitării cu oxigaz.

În ceea ce privește procesul de frezare, routerele cnc creează modelele sau decupajele dorite.

În comparație cu produsele profi, categoria hobby se adresează persoanelor pasionate de domeniu, care utilizează aceste produse în timpul liber, din pasiune. Acestora le sunt adresate alte tipuri de utilaje oxigaz, plasmă și router cnc.

Având în vedere faptul că specificul fiecărui produs este diferit, clienții pot trimite o cerere de oferă personalizată direct de pe site, în funcție de nevoile specifice, fiind apoi contactați de noi în cel mai scurt timp. Astfel, produsele pot fi personalizate pentru a se plia unor nevoi specifice.

Așadar, noul site se adresează atât profesioniștilor din domeniu și companiilor, lucrând B2B, cât și pasionaților care utilizează mașinăriile cnc ca ocupație în timpul liber.

 

Sperăm că noul site de prezentare vă ajută în alegerea mașinii cnc potrivite nevoi dvs. și vă stăm la dispoziție pentru orice informații!