Pentru a afla mai multe detalii sau pentru ofertă de preț, contactați-ne:
Despre noi

Cu o experiență de peste 5 ani în producția utilajelor de tip CNC Oxigaz, CNC Plasma, Waterjet, Router CNC, experiență acumulată în occident, firma SC NOVAMET INVEST SRL și-a început activitatea în România, fiind un start-up 100% acționariat românesc.

Echipamentele produse de noi sunt certificate CE, se evidențiază prin fiabilitate și performanță, fiind proiectate și construite utilizând tehnologii moderne, de ultimă generație.

Cu prima mașină de debitat cnc cu plasmă realizată în cadrul companiei am început activitatea de debitare contra cost unor firme și persoane fizice din Neamț, timp în care am testat și îmbunătațit fiabilitatea și performanțele mașinii.

Istoric și activitate

Am caștigat încrederea clienților și, negreșit, cererile pentru dezvoltarea de utilaje pentru aceștia nu au întarziat să apară. SC NOVAMET INVEST SRL este importator direct de routere CNC pentru frezare lemn, frezare aluminiu, CNC laser și producător de CNC PLASMA (convențională și oxigen), CNC OXIGAS, CNC WATER JET.

Societatea dispune de tehnică de ultimă generație, un spațiu de producție modern (1000 mp suprafață acoperită), avem o echipă tânără, media de vârstă fiind sub 35 de ani. Societatea a întreprins formalitățile de atestare ISO.